Ψυλέας: «Μπορούμε ακόμα την άνοδο»

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Παγκρατίου έφερε το Λαύριο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για μία ακόμα φορά  ο Νίκος Ψυλέας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην  επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη νίκη που πέτυχε μαζί με τους συμπαίκτες του όσο και για την δύσκολη συνέχεια αλλά και για τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά: 

Νίκο, η επικράτηση σας επί τους Παγκρατίου πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος του οποίου τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν;

«Αυτά είναι από τα παιχνίδια στα οποία το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Θέλουμε τη νίκη σε τέτοιους αγώνες προκειμένου να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Σαν ομάδα πάντως τώρα βρίσκουμε ρυθμό και ελπίζουμε στην συνέχεια να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Εσύ ήσουν αυτός που οδήγησε την ομάδα στην νίκη…

«Έπειτα από ένα τραυματισμό που είχα, βρίσκω και εγώ ρυθμό και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Αυτό είναι όλο και τίποτα παραπάνω. Απλά βρέθηκα σε καλή μέρα και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα μου για την νίκη».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Λαυρίου για φέτος;

«Η ομάδα μας διαθέτει αυτή τη στιγμή 8-9 παίκτες με μεγάλη εμπειρία και πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα η γνώμη μου είναι πως μπορούμε να ακόμα και να διεκδικήσουμε την άνοδο καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Οι δικοί σου στίχοι ποιοι είναι;

«Εγώ βρίσκομαι πολλά χρόνια στο Λαύριο. Πλέον  την νιώθω ομάδα μου και θέλω το καλύτερο. Επίσης ελπίζω κάποια στιγμή να κλείσω εδώ την καριέρα μου, να σταματήσω εδώ το μπάσκετ».

Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει το Λαύριο;

«Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε πολύ την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως κάνουν τα πάντα προκειμένου να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, Τα όνειρα αυτά βέβαια είναι να δουν την ομάδα κάποια στιγμή στην Α1. Ελπίζω και εγώ και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για την συνέχεια;

«Πρώτα απ’ όλα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, ελπίζω κάποια στιγμή όλοι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Όσο για το μπάσκετ ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρει να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο το οποίο βρίσκονταν».