«Πεσμένο το επίπεδο, ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Στις δυσκολίες της Β’ Εθνικής αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr). Ο προπονητής της “Σάντα” σχολίασε επίσης την πορεία της Αγίας Παρασκευής στη Β’ Εθνική και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με το Ηράκλειο, μετά την αλλαγή του έτους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Αγίας Παρασκευής:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι μέσα στα πλαίσια που περιμέναμε. Ίσως με μία νίκη περισσότερη να ήμασταν ακόμα καλύτερα. Ο σκοπός μας είναι να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Μέχρι τώρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από πλευράς απόδοσης, είμαστε όμως από θέμα θέσης. Ακόμα ψαχνόμαστε να βγάλουμε το μπάσκετ που μπορούμε, όμως είμαι αισιόδοξος ότι στην πορεία θα βγει».

Για το παιχνίδι που έρχεται με το Ηράκλειο:

«Αν κάνουμε το διπλό κοιτάμε παραπάνω, καθώς μπορούμε να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση. Παράλληλα η Νίκη Βόλου έχει κάποια δύσκολα παιχνίδια μπροστά της κι είναι πιθανόν να πλησιάσουμε. Γενικά αν πάμε στο πόντο βαθμολογικά τότε όλα παίζουν κι όλα είναι ανοικτά».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

«Είναι δύσκολο οικονομικά για τις περισσότερες ομάδες. Βαθμολογικά είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Πέντε ομάδες διεκδικούν τις πρώτες θέσεις, από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ομάδες που νομίζω ότι δύσκολα θα σωθούν και υπάρχουν οι υπόλοιπες που παλεύουν για ένα καλό πλασάρισμα. Κάποια από αυτές μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει σφήνα στη πρώτη τετράδα, γιατί νομίζω ότι και η 4η θέση θα δώσει άνοδο. Αίολος και Φιλαθλητικός νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι θα πάρουν την άνοδο. Στις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος νομίζω ότι θα φανεί ποιες θα τους ακολουθήσουν. Αγωνιστικά το επίπεδο θεωρώ ότι είναι πεσμένο, όμως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».