Με Τοπούζη κόντρα στον Αίολο!

Η δικαίωση του Βαγγέλη Λογοθέτη στην προσφυγή που έκανε κατά του κανονισμού της ΕΟΚ για τους «30άρηδες», ανοίγει πλέον τον Ασκό του Αιόλου στα ελληνικά πρωταθλήματα. Μία από τις ομάδες που πρόκειται να επικαλεστούν αυτό το δεδικασμένο για να περάσουν έναν δικό τους παίκτη, είναι ο Αίας Ευόσμου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινητοποιήθηκαν άμεσα, αύριο θα έχουν συνομιλία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο θέμα και καταπώς φαίνεται ο Θανάσης Τοπούζης θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αίολο Τρικάλων! Ο 35χρονος σέντερ αποτελεί από την αρχή της σεζόν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του Ευόσμου, καθώς προπονείται 2-3 φορές την εβδομάδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά το… απαγορευτικό που είχε από την ΕΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Στέργιος Γκούμας μάλλον δεν θα υπολογίζει ούτε αυτή την Κυριακή τον Ανέστη Τζινόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες για το πρόβλημα που έχει στο γόνατο. Την Πέμπτη ο Αίας θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό (18:00) στο ΔΑΚ Ευόσμου.