Γρηγοριάδης: «Δικαιούμαστε τη παραμονή»

Δύσκολοι καιροί, δύσκολη χρονιά για τους Τιτάνες η οποία πλησιάζει στο φινάλε της. Στη Δράμα είναι αρκετά απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση της διαιτησίας, ιδίως του Δεληγιαννίδη στις τελευταίες στιγμές του αγώνα με τη Κομοτηνή το οποίο είχαν καταφέρει όχι μόνο να το γυρίσουν αλλά και να προηγηθούν κιόλας. Αν κέρδιζαν το παιχνίδι θα πήγαιναν στον αγώνα με τον Μαντουλίδη που είναι και ο «μεγάλος τελικός» με πολύ ως καθόλου άγχος για την αποφυγή του αγώνα μπαράζ.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να είναι στο… ίδιο έργο θεατές και να επαναληφθεί το περσινό καλοκαιρινό σκηνικό ταλαιπωρίας..

Ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Γρηγοριάδης μας μίλησε για το κρίσιμο φινάλε αλλά και για τη συνολική πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα:

«Δικαιούμαστε πιστεύω τη παραμονή λόγω ότι έχουμε κερδίσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια όπως με Ορφέα Ν. Σκοπού, Δόξα Πεύκων, Πευκοχώρι. Βέβαια ουσιαστικά θα ήταν καλύτερα για μας να είχαμε κερδίσει τον Απόλλων Καλαμαριάς αντί για τον Ορφέα, αλλά δείχνει ότι η ομάδα μας έχει δυναμική.

Ήταν πάντως από την αρχή μια δύσκολη χρονιά για μας με αρκετούς τραυματισμούς βασικών παικτών που μας κόστισαν όπως ο αυτή του Στέλιου Μελισσαρίδη και του Γρηγόρη Αδαμόπουλου.

Χάσαμε πολλά ματς στον πόντο ή καλύτερα διεκδικήσαμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο ανταγωνιστικοί αν και αγωνιστήκαμε με μικρότερο ρόστερ, πιο νεαρούς παίκτες και φυσικά μικρότερο μπάτζετ».