Πετράκης: «Γεμάτο και ποιοτικό το ρόστερ»

Επειτα από οχτώ χρόνια, ο Αλέξης Πετράκης επέστρεψε στον ΟΦΗ  με στόχο να βοηθήσει τους κρητικούς να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 αναφέροντας τον στόχο της ομάδας, σχολίασε την παρουσία του Τώτη Τακιανού στον πάγκο του ΟΦΗ αλλά μίλησε και τις ομάδες που ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά:

Για την πρεμιέρα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί αν και η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι θα φύγουμε νικητές από την Αμαλιάδα. Στην ομάδα μας γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Σημασία έχει να κάνουμε εμείς αυτά που χρειάζεται».

Για τα στοιχεία του φετινού ΟΦΗ: «Έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα και μέσα από αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια εύκολα καλάθια. Έχουμε θέσει ως στόχο την καλή λειτουργία της άμυνας για να έχουμε κέρδη μέσα από αυτόν τον τομέα».

Για τα ντέρμπι με Κηφισιά, Ίκαρους Σερρών: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά δεν μας φοβίζει. Δεν έχουμε άγχος για τα παιχνίδια που έρχονται και πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: «Είχα να φορέσω τα ασπρόμαυρα αρκετά χρόνια και ήδη στον ΟΦΗ γίνεται καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω η ομάδα να δημιουργήσει χαρές σε εμένα και τον κόσμο της».

Για τον Φώτη Τακιανό: «Από την πρώτη μέρα έδειξε αυτός ο άνθρωπος ότι μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά. Όποιος έχει όρεξη για δουλειά μπορεί να πάρει αρκετά πράγματα από εκείνον».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι το ρόστερ μας είναι γεμάτο και πολύ ποιοτικό. Πιστεύω να βρούμε τα πατήματα μας μέσα από τα παιχνίδια και θα βρούμε πολύ καλό ρυθμό μέσα από αυτά. Σιγά – σιγά θα μπει στην ομάδα και ο Μύρωνας, οπότε θα έχουμε την δυνατότητα να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Ξεχωρίζουν τα Τρίκαλα με την Κηφισιά. Από εκεί και πέρα, είμαστε 5 – 6 ομάδες που βρισκόμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο και να κυνηγήσουμε την τρίτη θέση. Όμως, δεν υπάρχει μια ομάδα που να πεις ότι είναι το μεγάλο φαβορί».

Για τον στόχο του ΟΦΗ: «Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην θέση να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω».

Για τον εαυτό του: «Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δούμε τον ΟΦΗ εκεί που θέλουμε όλοι. Γίνεται κάτι καλό στον ΟΦΗ και αργά ή γρήγορα η ομάδα θα μπορέσει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα. Είτε ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ αξίζουμε την στήριξη του κόσμου. Τον θέλουμε δίπλα μας και πιστεύω ότι θα προσφέρουμε και θέαμα. Πλέον, είμαστε περισσότεροι Κρητικοί στον ΟΦΗ και αυτό νομίζω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».