Τουρνουά «3 με 3» σε Γιαννιτσά και Αγία Παρασκευή

Στα Γιαννιτσά και την Αγία Παρασκευή φιλοξενήθηκαν με επιτυχία τα Τουρνουά «3 με 3», το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου 2012.
Στο τουρνουά στα Γιαννιτσά συμμετείχαν συνολικά 512 παιδιά (384 αγόρια και 128 κορίτσια). Νικήτρια του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε η Μαρία Συμεωνίδου, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρίζα Αγγελίδου. Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριάκος Παντελίδης.
Στο τουρνουά στην Αγία Παρασκευή συμμετείχαν συνολικά 448 παιδιά (448 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Βασίλης Κωστόπουλος (Δημοτικό) και ο Παναγιώτης Πανταζόγλου (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν ο Φίλιππος Θεοδωρίδης (Δημοτικό) και ο Σωτήρης Πατέλης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές τα μέλη του ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρου και Γιάννης Μυλωνάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος δημοτικών και παιδικών σταθμών Διονύσης Λέκκας.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.