Χρυσόγελος: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι»

Με βάση το ρόστερ που έφτιαξε το καλοκαίρι δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να δώσουν τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στην Λιβαδειά. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Χρυσόγελος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ δεν απαρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί αλλά αντιθέτως υποστήριξε πως «αν δεν υπήρχε αυτό ίσως να μην μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλά»

Αναλυτικά:

Για τη νίκη στη παράταση (104-97) επί του Κορωπίου

«Το Κορωπί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που διαθέτει έξι έμπειρα και ταλαντούχα παιδιά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται καλύτεροι. Όσον αφορά τον μεταξύ μας αγώνα το Κορωπί έπαιξε εκπληκτικά επιθετικά γιατί δεν είχε τίποτα να χάσει. Αγωνίστηκε χωρίς άγχος κι αυτό φάνηκε. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο ροτέισον όπου εμείς είχαμε περισσότερες επιλογές, ενώ ευτυχίσαμε να έχουμε σε εξαιρετικό βράδυ τον Τάσο Δημητριάδη, όπου πέτυχε 41 (4) πόντους και μοίρασε 10 ασίστ. Πάνω στον Δημητριάδη οι καλοί παίκτες του Κορωπίου είχαν φθορά αμυντικά. Γενικά ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το οποίο όσοι το είδαν έφυγαν γεμάτοι. Εμείς από την άλλη φύγαμε με υψηλούς σφυγμούς. Θα ήθελα να επαναλάβω ωστόσο ότι όσο περνάνε τα παιχνίδια η ομάδα του Κορωπίου θα γίνεται καλύτερη».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει και φέτος η Λιβαδειά

«Εμάς δεν μας αγχώνει αυτό. Φέτος κρατήσαμε ένα κορμό και κάναμε μόλις τέσσερις μεταγραφές που ήταν επιλεγμένες για να πάμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για τους στόχους μας. Αν δεν υπήρχε αυτό ίσως να μην μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλά γιατί όσα παιδιά ήρθαν έτσι έχουν μάθει να δουλεύουν. Γενικά έχουμε δημιουργικό άγχος. Μας αρέσει αυτό και το θέλουμε».

Για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ εθνικής:

«Το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με πέρσι όπου είδαμε ομάδες που έπεφταν να κερδίζουν τους πρωτοπόρους. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δεν μπορείς να τις υποτιμήσεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Στη κατηγορία έχουν κατέβει παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο. Μπορεί τελικά φέτος το πρωτάθλημα να είναι πιο δυνατό από πέρσι. Γενικά γίνονται ωραία ματς και ο κόσμος πρέπει να έρθει να δει τα παιχνίδια γιατί θα τα ευχαριστηθεί».