Νίκες αλλά με διαφορετικές εικόνες…

Νίκες σημείωσε η Πεντέλη στα δύο φιλικά που έδωσε με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη η ομάδα του Φίλιππου Ταμπάκη επικράτησε του Προμηθέα με 67-63 και την Κυριακή του Χαλάνδριου με 67-58.

Ωστόσο παρά τα θετικά αποτελέσματα, η εικόνα και στα δύο παιχνίδια  ήταν διαφορετική.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη η ομάδα όχι μόνο δεν ικανοποίησε απέναντι στον Προμηθέα, αλλά δημιούργησε και ερωτηματικά σε σχέση με την απόδοσή της. Ο Προμηθέας παρουσιάστηκε πιο ορεξάτος στο παρκέ και παρουσίασε καλή εικόνα. Η Πεντέλη από την άλλη πλευρά, είδε το παιχνίδι ανόρεχτα και υπεροπτικά με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μετριότατη απόδοση.

Στο φιλικό της Κυριακής απέναντι στο Χαλάνδρι, η προσέγγισή ήταν μάλλον διαφορετική. Με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές (εάν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο βιαστικών επιλογών) προηγηθήκαμε έως και με 20 πόντους διαφορά και κάναμε το παιχνίδι να φαντάζει πολύ εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πολλά διαφορετικά σχήματα που δοκίμασε η ομάδα μας σε συνάρτηση με την άνοδο της απόδοσης του Χαλανδρίου, είχαν αποτέλεσμα να κλείσει η ψαλίδα και το σκορ να καταλήξει στην διαφορά των εννέα πόντων. Όλη η ομάδα έδειξε μεγάλη όρεξη, ενώ έδωσε δείγματα για το τι μπορεί να πετύχει στον αγωνιστικό χώρο.

Μοναδική παραφωνία στην συνάντηση αποτέλεσε η αντιαθλητική συμπεριφορά του Ευαγγελίτση του Χαλανδρίου. Ο εν λόγω “αθλητής” βρήκε σαν λύση στην κακή του απόδοση να χτυπήσει σε 4 τουλάχιστον διαφορετικές περιπτώσεις αντιαθλητικά τους αντιπάλους του. ΚΡΙΜΑ…