Να ξεχάσουν όσα προηγήθηκαν αλλά και ταυτόχρονα να θυμηθούν τον καλό τους εαυτό τους θέλουν στον Μακεδονικό και γιαυτό σήμερα το απόγευμα έχουν προγραμματίσει δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην Β΄ Εθνική.

Η διακοπή του πρωταθλήματος άλλωστε είναι αρκετά μεγάλη και τα συνεχόμενα φιλικά βοηθούν στο να παραμείνουν οι παίκτες σε εγρήγορση αλλά και στο να «σπάσει» η μονοτονία από τις καθημερινές προπονήσεις. Η εβδομάδα μπορεί αύριο να ολοκληρώνεται αλλά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με μόνη διακοπή τη Τρίτη ελέω Πρωτοχρονιάς.

Το απουσιολόγιο μπορεί να μην είναι λευκό κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον προπονητή Γιάννη Καραδήμο αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω εορτών, φοιτητών και λοιπών επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων παικτών και όχι σοβαρών
τραυματισμών.

Όσο για τη πορεία του Μακεδονικού, ο έμπειρος τεχνικός είπε πως: «κάναμε μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει καμία εύκολη ομάδα και ότι αν δεν προσέξεις μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε. Όμως, δουλέψαμε πολύ μέσα στο διάστημα της διακοπής και στον αγώνα με τους Τιτάνες Δράμας, που προέρχονται και αυτοί από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί».