Τζήμας: «Θέλει μεγάλη προσοχή…»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με το Ηράκλειο μίλησε σήμερα το πρωί, ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας στο FM 100.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Ηράκλειο είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος τον Φιλαθλητικό ενώ διαθέτει καλούς παίκτες, ανάμεσα τους και ο δικός μας, ο Κωτούλας».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του τόνισε: «Δεν έχουμε προβλήματα, απλά θέλαμε να παίξουμε και ένα φιλικό μέσα στην εβδομάδα, κάτι όμως το οποίο δεν κατέστη δυνατό».

Ο Γιάννης Τζήμας απάντησε και στα όσα σχολίασε ο Βαγγέλης Πουλιανίτης ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα: «Ο Βαγγέλης είναι φίλος μου και μας είδε σε ένα παιχνίδι στον Λαγκαδά, στο οποίο πραγματικά το σκορ ήταν πολύ υψηλό. Έχουμε παίξει καλή άμυνα σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα αυτήν είναι που σου δίνει παιχνίδια. Όμως η άμυνα είναι και θέμα διάθεσης αλλά και θέμα καταστάσεων μέσα στην ίδια την ομάδα πολλές φορές. Αν δεν είσαι στην προπόνηση, δεν μπορείς να ξέρεις».

Απάντησε ακόμη και στην πιθανή επιστροφή κάποιων Τρικαλινών παικτών στην ομάδα: «Για πολλούς και διαφόρους λόγους οι περισσότερες περιπτώσεις Τρικαλίνών παικτών που παίζουν αλλού είναι ανέφικτες, είτε γιατί δεν το επιθυμούν οι ίδιοι, είτε γιατί έχουν φτιάξει την ζωή τους κάπου αλλού».