Παράπονα για τα… παράπονα του αντιπάλου

Η νίκη για την Κομοτηνή ήρθε στο τελευταίο, για τον πρώτο γύρο, εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη αλλά σ’ ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση όπως αυτό δύσκολα δεν θα υπήρχε… τρίτο ημίχρονο. Η ακριτική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τον αντίπαλο της σε σχέση με την εικόνα του αγώνα και τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία (και όχι μόνο).
«Θέλοντας να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που έχουν δημοσιευθεί , που κάνουν λόγο πως στην αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή με την ΓΣ Ελευθερούπολης, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 11 τεχνικές ποινές, θέλοντας να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια γνωστοποιούμε πως, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 4 τεχνικές ποινές, οι οποίες ήταν απολύτως δικαιολογημένες.
Οι τεχνικές ποινές μάλιστα χρεώθηκαν σε χρονικό σημείο στο οποίο η ομάδας μας ήταν ανώτερη και είχε προβάδισμα με διψήφια διαφορά πόντων. Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και λειτουργούν μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Με τιμή
Εκ της Διοίκησης».