Θυμνιός: «Δύσκολη η συνέχεια»

Ο Μάκης Θυμνιός μίλησε στο ionikosbc.gr για το νικηφόρο παιχνίδι του Ιωνικού Νικαίας στη Σάμο, το γεγονός ότι αγωνίστηκε σ΄αυτό παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για αρκετές ημέρες, για τη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά και την ομοιογένεια που παρουσιάζεται στην ομάδα, με την αλλαγή προπονητή.

-Πήρες την απόφαση να αγωνιστείς σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήσουν εντελώς καλά καθώς προερχόσουν από τραυματισμό. Τι κίνητρο είχες για να πάρεις μια τέτοια απόφαση;

«Αυτό το μάτς όπως και πολλά άλλα, ήταν για την ομάδα μας ‘τελικός’. Κι άλλα παιδιά είχαν προβλήματα με τραυματισμούς όπως ο Τάσος (εννοεί τον Παπαϊωσήφ) με τη μέση του, ο Νίκος (εννοεί τον Βούλγαρη) με κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλα όλοι έσφιξαν τα δόντια και αγωνίσθηκαν. Δεν μπορούσε να χαθεί τέτοιο ματς».

-Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και την έκβασή του.

«Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Μας βοήθησε σίγουρα ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών και ο Πολυκράτης είχε και κάποια άλλα προβλήματα. Η νίκη μας όμως θεωρώ ότι ήρθε εύκολα. Μπορεί δηλαδή να πλησίασαν λίγο, σε κάποια φάση στο β’ ημίχρονο, αλλά με την άμυνα που παίξαμε, φτάσαμε στην επικράτηση. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

-Μ’ αυτήν τη νίκη εδραιωνόμαστε στην 3η θέση. Ακολουθούν και άλλα ίσως μεγαλύτερης δυσκολίας παιχνίδια. Ο ομάδα όμως φαίνεται να αποκτά ομοιογένεια. Θεωρείς ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια;

«Η συνέχεια είναι δύσκολη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες όπως π.χ. η Ιεράπετρα που απ’ ότι φαίνεται διαλύεται, όλα τα υπόλοιπα είναι δύσκολα. Με την έλευση του κ. Καραγιάννη, έχουν αλλάξει οι ρόλοι, δίνουμε περισσότερη έμφαση στην άμυνα και είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».