“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Πετράκης

Μία διαδρομή φτάνει στο τέλος της… Ο Αλέξης Πετράκης έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, με την πρώτη του ομάδα, τον ΟΦΗ, να τον αποχαιρετά…

Αναλυτικά:

«Ένα παιδί από τις ακαδημίες μας που έγινε «σημαιοφόρος» για το μπασκετ του νησιού αλλά και του ΟΦΗ, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του έπειτα από 18 χρόνια. Η συγκίνηση για τον Αλέξη μας είναι μεγάλη, ένα παιδί που ξεκίνησε από τα γεννοφάσκια του το μπασκετ το 1996 στα ανοιχτά της Εφόδου και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας κλείνει την πορεία του εκεί όπου την ξεκίνησε, στο σπίτι του.

Σύσσωμη η επιτροπή μπασκετ εύχεται ολόψυχα στον Αλέξη Πετράκη καλή συνέχεια στην πορεία του, το σπίτι σου θα είναι πάντα εδώ και οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές!

Ακολουθεί δήλωση του προέδρου της επιτροπής μπάσκετ, Συμεών Καμπάκα:
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα σαν διοίκηση μπάσκετ του ΟΦΗ που καταφέραμε να φέρουμε πριν χρόνια τον Αλέξη πίσω στην ομάδα που ξεκίνησε και πλέον να ολοκληρώνει σ’ αυτή την ομάδα την μπασκετική του καριέρα. Ο Αλέξης είναι μεγάλο κεφάλαιο για το κρητικό μπάσκετ και όχι μόνο. Χαρήκαμε πάρα πολύ που συνεργαστήκαμε με ένα τόσο καλό παιδί έναν τόσο καλό χαρακτήρα και γνωστή του μπάσκετ.
Σαν Συμεών του εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια της πορείας του.
Το σωματείο μας θα έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για τον Αλέξη και για παιδιά σαν τον Αλέξη!»