Σαρήμπαλης: «Η νίκη ήταν μονόδρομος»

Το εκπληκτικό ξεκίνημα της Γέρας έδωσε αφορμή για ενθουσιώδη εγκώμια προς το σύλλογο, που γρήγορα όμως αντιστράφηκαν μιας και ακολούθησαν  έξι αρνητικά αποτελέσματα. Τι και αν οι παίκτες στις φανέλες τους συγκεντρώνουν όλο το… μπλε του χάρτη  το «κακό μάτι» δεν πτοήθηκε και τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί.

Διάφορες δυσκολίες ταλάντευαν τους Μυτιληνιούς και σαν να μην έφτανε αυτό, χάσανε προσωρινά και τον πολυτιμότερο παίκτη τους από τραυματισμό. Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση ολοένα και αυξάνονταν μέχρις ότου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς της Κυριακής κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Εκεί, όλα άλλαξαν  παρά τις απουσίες, οι παίκτες του Στέφανου Μαρίνου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να καλύψουν το όποιο κενό δημιουργήθηκε. Το ρόλο του δεινού εκτελεστή ανέλαβε αυτή τη φορά ο Παντελής Σαρήμπαλης, ο οποίος με 22 πόντους και 3 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του ξανά στις επιτυχίες. Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στο infobasket.gr για αυτή του την εμφάνιση, καθώς και για τη ζωτικής πνοή νίκης τους, απέναντι στην ομάδα του Αλέξη Παππά.

«Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, καθώς αντιμετωπίζαμε ένα αρκετά δυνατό και σκληρό σύλλογο. Το μεγάλο κενό που άφησε ο Τσολάκης έπρεπε να καλυφτεί, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους δυο βαθμούς. Το άγχος καθώς και η πίεση που μας είχε καταβάλει το τελευταίο διάστημα λόγο των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων δεν βοηθούσαν την κατάσταση. Η νίκη ήταν μονόδρομος για να παραμείνουμε εντός στόχων και ευτυχώς με υπερβάλλοντα ζήλο καταφέραμε να πανηγυρίσουμε.
Ευτύχισα να βρίσκομαι σε καλή μέρα. Η εμπιστοσύνη από πλευράς προπονητή και συμπαικτών μου ήταν πολύτιμη και έτσι κατάφερα να σκοράρω αρκετούς πόντους παίρνοντας εν τέλει, μια πολύτιμη νίκη. Στόχος μου είναι να συνεχίσω στους ίδιους παραγωγικούς ρυθμούς βοηθώντας την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της».