Ο Γουέιντ και η Γιούνιον παντρεύτηκαν χθες
Ο Γουέιντ και η Γιούνιον παντρεύτηκαν χθες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν μερικές ώρες ο Ντουέιν Γουέιντ και η Γκαμπιέλ Γιούνιον. Η τελετή έγινε στο κάστρο «Chateau Artisan», σε μια απομονωμένη περιοχή του Μαϊάμι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Το νιόπαντρο πλέον, ζευγάρι πήρε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να κρατήσει όσα διεξήχθησαν στο γάμο επτασφράγιστο μυστικό. Όσοι θα περνούσαν τη πόρτα του κάστρου κλίθηκαν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που τους απαγορεύει να μιλήσουν ή να διαρρεύσουν φωτογραφίες/βίντεο στο Τύπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ασφαλώς, δεν εννοούμε μόνο τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές της τελετής και της δεξίωσης αλλά και την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το Chateau Artisan
Το Chateau Artisan

Η όλη έκταση μέσα στην οποία βρίσκεται το κάστρο είναι κάτι λιγότερο από 2.000 τετραγωνικά μέτρα, με την κατοικία να είναι χτισμένη πάνω σε 56 στρέμματα και να διαθέτει οχτώ κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια. Μάλιστα,  όταν οι καλεσμένοι πλησίαζαν στην ευρύτερη περιοχή έβλεπαν την πινακίδα που είχε αναρτήσει το ζεύγος και έγραφε «entering Miami-Wade county» (σ.σ. εισέσχεστε στην επαρχία Μαιάμι- Γουέιντ».

 

 

4w56wade11w10w12w13w14w

Η νύφη φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό του Dennis Basso ενώ ο γαμπρός επέλεξε κουστούμι από τον οίκο Dsquared2, παπιγιόν από τη γαμπιάτικη συλλογή που σχεδιάζει ο ίδιος για το The Tie Bar ενώ η νυφική ανθοδέσμη ήταν μια σύνθεση από το Floral Fix. Στη τελετή τραγούδησε ο Αφροαμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας της R&B John Legend και στη δεξιώση οι καλεσμένοι επέλεγαν μουσική από ένα τζουκ μποξ της δεκαετίας του’30 που βρισκόταν ειδικά στο χώρο κατόπιν επιθυμίας του ζεύγους.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος τόσο για την 41 ετών χολιγουντιανή σταρ, όσο και για τον 32χρονο αστέρα των Μαϊάμι Χιτ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη πρόβα για το δείπνο της δεξίωσης του γάμου που έγινε στο εστιατόριο Prime 112 στο Μαϊάμι Μπιτς το βράδυ της Παρασκευής παρευρέθηκαν 120 άτομα.

Το ζευγάρι αναχωρεί από τη πρόβα για το δείπνο της δεξίωσης που έγινε στο Μαϊάμι Μπιτς
Το ζευγάρι αναχωρεί από τη πρόβα για το δείπνο της δεξίωσης που έγινε στο Μαϊάμι Μπιτς