Ήταν δεδομένο πριν ακόμη αρχίσει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Περιστερίου θα είχε έντονο ενδιαφέρον. Ξεπέρασε, ωστόσο κάθε… προσδοκία, ελέω των εντάσεων που υπήρξαν στη διάρκειά της και την εν τέλει διακοπή της! Φυσικά δεν ελήφθη καμία απόφαση για το μέλλον του Περιστερίου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό για “συγχώνευση” με τον Φάρο Κερατσινίου.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θέλησαν να παραβρεθούν οργανωμένοι οπαδοί του Περιστερίου, οι οποίοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο σχέδιο της συγχώνευσης. Παρότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει τον ΓΣΠ στην Α1 δίχως τα “βάρη” του παρελθόντος. Οι οργανωμένοι οπαδοί θέλησαν να εκφράσουν τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους σε όλες αυτές τις διεργασίες που πραγματοποιούνται, δίχως όμως να πετύχουν την είσοδό τους στην συνέλευση. Τους απαγορεύθηκε η είσοδος, διότι δεν ήταν ταμειακώς εντάξει μέλη, με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις.

Οι οποίες ωστόσο δεν έμειναν εκτός της αίθουσας, αλλά “μεταφέρθηκαν” και εντός, εκεί όπου υπήρχαν ταμειακώς εντάξει μέλη και τα οποία ήταν επίσης αντίθετα με τα περί της συγκεκριμένης συγχώνευσης και της “εξαγοράς” της θέσης. Απόρροια όλων αυτών ήταν να διακοπούν οι εργασίες της έκτακτης ΓΣ και πλέον ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Την ίδια ώρα πάντως η πλευρά του Φάρου δεν δείχνει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει τι θα αποφανθούν στο Περιστέρι, αλλά ήδη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ξεκινήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τη Δόξα Λευκάδας.