Έφτασε η μεγάλη ώρα του Final Four στο Βερολίνο

final4_berlin2016Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.grΤΣΣΚΑ, ΦΕΝΕΡ, ΛΑΜΠΟΡΑΛ, ΚΟΥΜΠΑΝ είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο και το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης. Πριν δούμε τις επιλογές μας , ας κάνουμε ένα μίνι απολογισμό των ομάδων.

ΤΣΣΚΑ MΟΣΧΑΣ

Ένα από τα μεγάλα φαβορί από την αρχή της σαιζόν , κατάφερε να φτάσει στο F4.
Με πολλά εκατομμύρια μπάτζετ διαθέτει ένα πανίσχυρο σύνολο με δύναμη τόσο στην περιφέρεια όσο και μέσα στην ρακέτα.
Σε όλα τα παιχνίδια της σαιζόν ξεχωρίζουν οι DE COLO ( 18.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 4.9 ασσιστ ), TEODOSIC ( 16.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 5.2 ασσιστ ), HINES ( 10.9 πόντους , 4.7 ριμπάουντ )

ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Να τη και η σταχτοπούτα (η μια). Μέσα από την αγωνιστική της συμπεριφορά με κέρδισε και μας δικαίωσε πολλές φόρες. Άλλοτε έπαιζε με υψηλό τέμπο , ενώ κέρδισε πολλά παιχνίδια από την σκληρή της άμυνα. Ο Μπουρουσης έκανε εξαιρετική σεζόν και την πήρε από το χέρι για να την οδηγήσει για 1η φορά στην ιστορία της σε F4.

Οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι οι ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ( 14.6 ΠΟΝΤΟΙ – 8.9 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ – 2.3 ΑΣΣΙΣΤ ), ADAMS ( 12.6 ΠΟΝΤΟΥΣ – 3.9 ΑΣΣΙΣΤ – 2.3 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ), JAMES ( 10.6 ΠΟΝΤΟΥΣ – 2.7 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ – 2.3 ΑΣΣΙΣΤ )

ΦΕΝΕΡ

Πέρσι έκανε το 1ο βήμα και έφτασε στο F4. Φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, να το κατακτήσει. Δεν της λείπει τίποτα. Τα έχει όλα!! Λεφτά ρίχτηκαν με το τσουβάλι , διαθέτει παικταραδες , ενώ ο Ζοτς δείχνει φέτος να ξέρει πολύ καλά πως να την οδηγήσει στην κορυφή. Μ αρέσει ως ομάδα , έχει παίκτες που μπορούν στα δύσκολα και γενικότερα ήταν πολύ σταθερή τόσο σε όλη την φετινή διάρκεια , όσο και στο παιχνίδι της σε άμυνα και επίθεση.

Μερικοί που ξεχωρίζουν είναι οι VESELY ( 12 ΠΟΝΤΟΥΣ – 7 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ), DIXON (12,2 ΠΟΝΤΟΥΣ – 3.6 ΑΣΣΙΣΤ ),BOGDANOVIC ( 11.7 ΠΟΝΤΟΥΣ – 3.2 ΡΙΜΠΑΟΥΝ – 3 ΑΣΣΙΣΤ )

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

Η ετερη σταχοπουτα! Με ξεπληξε με το break που εκανε μεσα στην Μπαρτσελόνα! Μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς Αμερικανούς και έναν Μπαρτζωκα να κάνει πολύ καλή δουλειά! Δεν μάγεψε , αλλά ήταν σταθερή και έπαιξε πολύ καλή αμυνα στα περισσότερα παιχνίδια. Και μόνο που έφτασε εδώ , της αξίζουν συγχαρητήρια .

Εκτος από το βαρύ πυροβολικό DELANEY υπάρχουν κ άλλοι που ξεχωρίζουν RANDOLPH (14.6 ΠΟΝΤΟΥΣ – 5.8 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ), CLAVER (9.6 ΠΟΝΤΟΥΣ – 5.9 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ),DELANEY (15.8 ΠΟΝΤΟΥΣ – 5.9 ΑΣΣΙΣΤ)

Να πουμε και δύο λόγια που ίσως κάποιον βοηθήσουν , ίσως και όχι.

Σε ένα F4 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ!!

Ναι στις βαριές φανέλες , ναι στις ομάδες τραίνο , ναι σε όλα! Άλλα όταν πρόκειται για ένα τουρνουά που έχουν φτάσει οι καλύτερες ομάδες ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Για μένα είναι καθαρά θέμα ΗΜΕΡΑΣ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ!.Θέλετε παραδείγματα? Κοιτάξτε μόνο τα τελευταία χρόνια , με τον Ολυμπιακό , με την Μακαμπι. Μόνο πέρσι το σήκωσε ένα από τα φαβορί. Δεν λέω ότι θα γίνουν πάλι εκπλήξεις. Απλώς μην υποτιμάται κανέναν! Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ τους κέρδισε ολους!Εκανε πλακα στον Παο και είναι μια ομάδα ικανή για όλα! Η Κουμπαν δείτε λίγο το ροστερ και τους Αμερικανούς κ θα καταλάβετε. Πάει ως αουτσάιντερ και αυτό ίσως είναι το καλύτερο όπλο της. Ας πάμε όμως να να τα δούμε ένα ένα.

13/5 19:30 ΤΣΣΚΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ (Euroleague Final Four Semi Final)

Λοιπόν , χωρίς πολλά λόγια το παιχνίδι το σκέφτομαι κάπως έτσι..Νίκη για Τσσκα , εύκολα η δύσκολα. Πρόβλημα επιθετικό για ΚΟΥΜΠΑΝ που εάν παίξει όμως άμυνα , ίσως μας δώσουν το under τόσο στο σύνολο , όσο και για την Κουμπαν ( UNDER 76.5) . Μακάρι η Τσσκα να θυμηθεί τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και να έχει χαμηλό σκορ , αλλά επειδη θα λείπει η ελληνική ομάδα θα περάσει μάλλον και τελικό!

ΠΡΟΤΑΣΗ 1(1.30) & UNDER 160.5 (1.91)

13/5 22:00 ΦΕΝΕΡ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ (Euroleague Final Four Semi Final)

Πιστεύω στην επικράτηση της Φενερ , ίσως και περισσότερο από τον άσο της Τσσκα! Ο άσος καρφί με καλύπτει για τέτοιο ματς! Το 1.36 το θεωρώ δυνατό! Δεν ξέρω πως μπορεί να στραβώσει αυτό το παιχνίδι. Είπαμε όλα γίνονται , αλλά αυτό πιστεύω ,αυτό γράφω…

ΠΡΟΤΑΣΗ 1(1.36)

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον δικό μας στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.