Ανακοίνωση για το ματς με την ΑΕΚ

koroivos-amaliadas-logoΗ αναμέτρηση μεταξύ του Κοροίβου και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το μεθαυριανό πρόγραμμα του κυπέλλου και με δεδομένο ότι αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αμαλιάδα και οπαδοί της ΑΕΚ, η διοίκηση των γηπεδούχων εξέδωσε ανακοίνωση, απευθύνοντας μεταξύ άλλων κάλεσμα στον κόσμο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εν όψει του σπουδαίου σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου (17:00), το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει στην πόλη της Αμαλιάδας την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ και εύχεται να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει στο τέλος ο καλύτερος.

Παράλληλα, θέλει να καλέσει όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού Ηλείας να παρακολουθήσει το παιχνίδι, καθώς το μέγεθος του αντιπάλου είναι τεράστιο και η ομάδα μας χρειάζεται στήριξη. Κάνουμε γνωστό σε όσους δώσουν το “παρών” στο γήπεδο της Αμαλιάδας, πως δεν πρέπει να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες ή πλαστικά μπουκαλιά για να μην ταλαιπωρηθούν άνευ λόγου και αιτίας.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το γήπεδο από τις 16:00 και μετά…

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης».