Ανανέωσε ο Κουμλέλης με την Αγ. Βαρβάρα

koumlelis-agia varvaraΤην ανανέωση της συνεργασίας με τον τοπ σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, Σταύρο Κουμλέλη, ανακοίνωσε σήμερα η Αγία Βαρβάρα. 

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Κουμλέλη. Η Επιτροπή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ‘’Εδέμ’’ αφοί Χατζηγαβριήλ τόσο για τη συνολική προσφορά τους στην ομάδα τα τελευταία 9 χρόνια γενικότερα, όσο για την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας ειδικότερα».

Ο Σταύρος Κουμλέλης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη στις 25 Ιανουαρίου 1984, ήρθε στην Καβάλα για σπουδές και μπάσκετ κι έμεινε εδώ. Έχει φορέσει τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, της Αγίας Βαρβάρας και του ΓΣ Ελευθερούπολης. Στις εθνικές κατηγορίες έχει παίξει και με τις τρεις ομάδες κι έχει βάλει 2630 πόντους. Έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική στις 17 Οκτωβρίου 2004, στο εκτός έδρας ματς της Ένωσης με τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, έχοντας προπονητή τον σημερινό τεχνικό της «Σάντα», Στάθη Καμαράκη».