Αποσκίτης: «Μας αδικεί η θέση μας»

aposkitisΗ νίκη επί του Ηρακλή ικανοποίησε τον προπονητή της Αγίας ΠαρασκευήςΔημήτρη Αποσκίτη. Ο προπονητής της ΚΑΠ μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η βαθμολογική θέση τους αδικεί..

“Είναι κάτι που το… χτίσαμε. Δεν κάναμε μια καλή εμφάνιση και ήρθε μια… τυχαία νίκη. Αγώνα τον αγώνα η ομάδα μας βελτιώνεται κι αυτό είναι κάτι που φαίνονταν σταδιακά από το ματς με το Λαύριο, που χάθηκε στις λεπτομέρειες, από την εξαιρετική -το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Βασίλης Νιπεργιάλης- παρουσία στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο και από τη συνάντηση με τον Φιλαθλητικό, όπου και οι τυφλοί είδαν” δήλωσε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής και συμπλήρωσε:

Μας αδικεί η θέση μας. Το ρόστερ που διαθέτουμε έχει την ικανότητα να πετύχει κι άλλες νίκες, έχει εκείνα τα στοιχεία για να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στα παιδιά και χαίρομαι που τα βλέπω να αντιδρούν.

Από τη χθεσινή νίκη κρατάμε τους δύο βαθμούς, που μας δίνουν ώθηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Κρατάμε τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν τα παιδιά, δείχνοντας ότι είναι Ομάδα. Κι αυτό είναι που επέμεινα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την καθοδήγησή της. Βεβαίως, αυτή η νίκη αποσπασματικά δεν σημαίνει τίποτα, απλά είμαστε πολύ καλή ομάδα για να μας ξεγράψουν από τόσο νωρίς“.