Βιδάλης: «Η εξέδρα σου δίνει ενέργεια για το κάτι παραπάνω»

vidalis-xrhstosΜετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού απέναντι στον Αετό, ο Χρήστος Βιδάλης μίλησε στο ionikosbc.gr για τη δύσκολη έκβαση του παιχνιδιού, τα επερχόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, για τη δυσκολία του πρωταθλήματος αλλά και τη βοήθεια του κόσμου στα τελευταία λεπτά αλλά και γενικότερα.

Ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι και το πώς εξελίχθηκε.
«Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και πράγματι ήταν. Κρατάμε τη νίκη και τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε».

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο, είχε συχνές εναλλαγές. Στο τέλος ξέφυγε προς στιγμήν ο Αετός για 4π. Εκεί το φοβήθηκες καθόλου;
«Ο Αετός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς απουσίες σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς. Ξέραμε ότι σίγουρα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι οπότε περιμέναμε ένα φινάλε παρόμοιο».

Στην τελευταία επίθεση της Ομάδας, ο Τασόπουλος βάζει το καλάθι. Εκεί πως ήταν τα συναισθήματα;
«Τα συναισθήματα ήταν να βγάλουμε την άμυνα να κερδίσουμε. Κάνουμε προετοιμασία τόσον καιρό. Αναβλήθηκε με τα προβλήματα με τα γηπεδικά το παιχνίδι της πρεμιέρας και ήμασταν αναγκασμένοι να αποφορτιστούμε και να ξαναφορτώσουμε μπαταρίες για το σημερινό παιχνίδι. Ήταν λίγο δύσκολο αυτό».

Τώρα η συνέχεια είναι ιδιαίτερα εντεινόμενη με την έννοια ότι η Ομάδα παίζει την Τετάρτη το εξ αναβολής με τη Φιλαδέλφεια, ενώ το Σάββατο, δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στο Χολαργό. Ένα σχόλιο.
«Ο καπετάνιος, ο κόουτς δηλαδή, είναι πάρα πολύ έμπειρος και ξέρει πώς να την έχει την Ομάδα έτοιμη για τα παιχνίδια».

Κι ένα γενικότερο σχόλιο για το πρωτάθλημα καθώς από την πρεμιέρα συνέβησαν διάφορα αποτελέσματα, άλλα αναμενόμενα άλλα όχι.
«Το είχα πει και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μάχη κάθε Κυριακή».

Τέλος, για τον καταλύτη της ομάδας στην κερκίδα;
«Ο κόσμος είναι καταλύτης. Τον θέλουμε κοντά μας. Μιλήσαμε και με τα παιδιά. Θα είναι κοντά μας. Δύναμη πάρα πολύ. Η εξέδρα σου δίνει ενέργεια, δύναμη να παίξεις μια άμυνα παραπάνω, να βάλεις το σουτ το δύσκολο κλπ.».