Βλιώρας: «Σκληροτράχηλη ομάδα η Μελίκη…»

Η βαριά ήττα στα Τρίκαλα από τους Ίκαρους μπορεί να στεναχώρησε άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τους ρίχνει και στα… «τάρταρα»! Προβληματισμός για την εμφάνιση υπήρξε, όμως ουδείς στην ομάδα δεν παραβλέπει ότι υπήρχαν και οι τραυματισμοί που έπαιξαν καθοριστικό παράγοντα στο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο βολιώτικος σύλλογος. Εκείνο, βέβαια που κοιτάζουν πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου είναι το παιχνίδι με τη Μελίκη, το οποίο όπως τόνισε ο Γιώργος Βλιώρας «… θα είναι δύσκολο, καθώς πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα».

Αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Γιώργος Βλιώρας τόνισε: «Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων, στο οποίο ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες και χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι άλλοι με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ήταν παιχνίδι – στόχος, ενώ το εύρος της ήττας (100-63) δεν αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το διάστημα που μεσολάβησε με τη διακοπή του πρωταθλήματος, από τη μία μας έβγαλε εκτός αγωνιστικού ρυθμού, από την άλλη όμως έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν και να συγκεντρωθούμε στο κομμάτι των προπονήσεων. Κάναμε και δύο φιλικά παιχνίδια με Αγριά B.C. και Νίκη Βόλου, που μας βοήθησαν ιδιαίτερα. Το παιχνίδι της Κυριακής με τη Μελίκη γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, καθώς πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το οποίο θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε, ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική άνεση».

Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Καραμήτσο που έχει τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και τον Γιάννη Χροναίο που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, αλλά μπορεί να υπολογίζει τον Αντώνη Μούμογλου.