Βουρνάς: «Καταλαβαίνω… αλλά θα πρέπει να βρούμε λύση»

bournas_vournasΟ Νίκος Βουρνάς είχε ενδοιασμούς για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του στη Μεσσήνη, παρόλα αυτά η εκτός έδρα παρουσία των παικτών του στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον εξέπληξε θετικά. Έτσι με την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Εσπερου:

«Ήταν μια νίκη που τελικά καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα απ’ ότι αρχικά περιμέναμε. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την ευστοχία που είχαμε στο α’ μέρος από μέση και μακρινή απόσταση παίρνοντας μια σημαντική διαφορά. Στην επανάληψη κάνοντας παιχνίδι συντήρησης διατηρήσαμε το προβάδισμα επιβάλλοντας τον ρυθμό μας.

Είναι σημαντικό που ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος και έχουμε καταφέρει να κάνουμε νίκες μακριά από την Πάτρα. Όμως θα πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε το ίδιο αποτελεσματικά και εντός έδρας ξεπερνώντας το άγχος που έως ενός σημείου είναι λογικό να έχουμε ως γηπεδούχοι. Δεν γίνεται να κερδίζουμε εκτός έδρας και να παρουσιάζουμε αυτό το πρόσωπο στην έδρα μας σε προηγούμενα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την ψυχολογική πίεση που έχουμε ως ομάδα με πολλούς νεαρούς στο ρόστερ μας, αλλά θα πρέπει να βρούμε τη λύση».