Βύρλας: «Να τα δώσουμε όλα»

Για ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι ετοιμάζεται ο Εσπερος καθώς θα αντιμετωπίσει την Αχαγιά. «Η άμυνα επιβάλλεται να είναι στα στάνταρ μας, είμαστε νεανική ομάδα και δεν θα μπορούμε πάντα στην επίθεση να παίζουμε στο 100%. Όμως αμυντικά πρέπει πάντα να δίνουμε τα πάντα», σχολίασε ο Παναγιώτης Βύρλας, αναφερόμενος στον τρόπο που θα πρέπει κάθε φορά η ομάδα να διαχειρίζεται τα παιχνίδια.

-Την περασμένη αγωνιστική μάρκαρες και σε μάρκαρε ο Αντώνης Φώτσης. Πώς αισθάνθηκες που είχε απέναντί σου έναν τέτοιου επιπέδου με τεράστια καριέρα παίκτη; 

«Πραγματικά αποτελεί τιμή για εμένα που βρέθηκα απέναντί του. Από μικρός τον είχα σαν ίνδαλμα και υπό μία έννοια εκπληρώθηκε ένα όνειρο για εμένα».

-Η παρουσία του δηλαδή στην αντίπαλη ομάδα σου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο;

«Ναι εννοείται. Είχα δουλέψει πολύ σκληρά και περίμενα πώς και πώς να τον αντιμετωπίσω».

-Τί σημαίνει η νίκη επί τους Ηλυσιακού έπειτα από το 0/3 στο ξεκίνημα;

«Πολύ σημαντική, μας δίνει μια ανάσα, αλλά πλέον κοιτάζουμε μπροστά. Δεν γίνεται να μείνουμε άλλο σε αυτό το αποτέλεσμα».

-Επόμενο παιχνίδι με την Αχαγιά’82, ο στόχος;

«Να τα δώσουμε όλα. Να παλέψουμε σε κάθε φάση. Ισχύει αυτό που είπα και στο ξεκίνημα, πρέπει κάθε φορά να αρχίζουμε από την άμυνα».

-Προσωπικός στόχος;

«Να δίνω κάθε φορά εντός αγωνιστικού χώρου το 100% και κάθε φορά να βελτιώνομαι για να μπορώ να βοηθώ και να στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας».