Γεωργοπαπαδάκος: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Κάθε τοπικό ντέρμπι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, και έτσι και το αυριανό ( Κυριακή 11/2, 17:00) ανάμεσα στον Μανδραϊκό με τον Πανελευσινιακό, με τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο να καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών, ώστε να ωθήσει την ομάδα στη νίκη.

-Δεύτερο τοπικό ντέρμπι την φετινή σεζόν, πως βλέπεις αυτό το παιχνίδι, και τι ιδιαιτερότητες έχει ;

«Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που έχουμε δώσει φέτος, είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ειδικά για εμάς που προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες ήττες. Στον πρώτο γύρο είχαμε δώσει μια πολύ μεγάλη παράσταση στην Ελευσίνα, και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη διαφορά. Σίγουρα ο Πανελευσινιακός μας περιμένει, αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Αναφορικά με τις ιδιαιτερότητες, βασικό ρόλο παίζει ότι αγωνιζόμαστε χωρίς τον βασικό μας ψηλό, τον Διονύση Μουστόπουλο, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μας αφήνει λόγω σοβαρού τραυματισμού. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό και να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Αν θέλεις να δώσεις όσκαρ ατυχίας σε μια ομάδα, αυτό πάει σε εμάς, αλλά εμείς έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

-Είσαι για δεύτερη σεζόν στην Μάνδρα και γνωρίζεις ότι ο κόσμος διψάει για αυτά τα παιχνίδια. Θέλεις να τους δώσεις κάποια υπόσχεση ενόψει Ελεύσινας ;

«Αν χρειαζόμασταν τον κόσμο μας πριν, πόσο τώρα τον έχουμε ανάγκη και θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, και ευελπιστώ και πιστεύω ότι το κλειστό της Μάνδρας θα είναι γεμάτο αύριο (Κυριακή 11/2, 17:00) στο παιχνίδι, και εγώ τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτή την φορά την ομάδα της Ελευσίνας, η οποία είναι ομάδα με πολύ αξιόλογους παίκτες, αξιόλογο προπονητικό τιμ, και διοίκηση που την στηρίζει. Τους περιμένουμε όλους εκεί, και πιστεύω στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε».

-Η ομάδα βρίσκεται στο 8-8, και έρχεται από 2 ήττες. Ποιος ο φετινός της στόχος ;

«Η ομάδα βρίσκεται στο 8-8, και όπως προανέφερα, η ομάδα είναι πολύ άτυχη φέτος. Στην αρχή παίξαμε 4 παιχνίδια χωρίς τον Κούσουλα, τώρα καλούμαστε να παίξουμε, όπως και πέρυσι για δυο μήνες χωρίς τον Μουστόπουλο. Είναι δύσκολο αυτό, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τα «άντερα» που λέμε ώστε να καλύψει την κατάσταση. Πιστεύω ότι μας αδικεί το 8-8. πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαστε με 3-4 ήττες λιγότερες. Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, δηλαδή να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, κάτι που αξίζουμε. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αύριο, και πάνω από όλα καθαρό».