Γιαννίκος: «Οδηγός στο δεύτερο ημίχρονο»

giannikosΉταν ένα από τα «κλειδιά» της νίκης του Ιωνικού Νικαίας απέναντι στον Πανελευσινιακό. Κυρίως με την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, όπου συνέβαλλε τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννίκο, ο οποίος έβαλε το δικό του «λιθαράκι», προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της ομάδας της Ελευσίνας.

«Μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα (με Πανιώνιο και Αμύντα) πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη επί του Πανελευσινιακού βάλαμε τις βάσεις, ώστε να επιστρέψει ο Ιωνικός, εκεί που ανήκει βαθμολογικά, προκειμένου να ανέβουμε στην Α2 κατηγορία» υποστήριξε ο γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας.

Όσον αφορά τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, υπογράμμισε: «Στην αρχή του παιχνιδιού ξεκινήσαμε νωχελικά. Δεν έμπαιναν τα σουτ που επιχειρήσαμε, είχαμε άσχημο ποσοστό στα τρίποντα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε την άμυνα μας και μπήκαν καθοριστικά σουτ για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Οι δυο σερί νίκες επί του Εργοτέλη και του Πανελευσινιακού ανοίγουν την… όρεξη για τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου, όμως ο Ανδρέας Γιαννίκος δεν παρασύρεται και παραμένει προσγειωμένος. «Με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Πανελευσινιακό, την σκληρή άμυνα και την επιβολή του ρυθμού, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά στις 12 αγωνιστικές που απομένουν αν δεν κάνω λάθος για να κάνουμε ταμείο».

Τέλος, ο γκαρντ του Ιωνικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο χαρακτηρίζοντας τον… έκτο παίκτη. «Στον ένα χρόνο που είμαι στη Νίκαια από καλοκαίρι δεν έχω δει τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι ο έκτος μας παίκτης και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να έρχονται και να γεμίζουν το γήπεδο, για να δημιουργούν αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα» κατέληξε.