Γιασσάρης: «Μπράβο στην προσπάθεια των παιδιών», Παναγάκης: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

Ο Ερμης Αγιάς αν και κατάφερε να κάνει το έργο του Περιστερίου δύσκολο κοντράροντάς του σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, στο τέλος όμως, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη με τον ΓΣΠ να πετυχαίνει το 20-0. 

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης μετά το τέλος της αναμέτρησης,  μιλώντας για το ματς, δήλωσε. «Συγχαρητήρια και μπράβο στην ομάδα του Περιστερίου για την υπέροχη πορεία που έχει και τη διαφαινόμενη άνοδο. Την αξίζει 100% κάνουμε μία προσπάθεια και πρέπει ιστορικές ομάδες, όπως το Περιστέρι να βρίσκονται στην Α1. Να πω και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια των παιδιών μας καταθέσανε ψυχή, έβαλαν τα κορμιά τους και για 36 λεπτά πιστεύω ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και επιθυμία πιστεύω ότι οι στόχοι που έχουμε θέση από την αρχή της χρονιάς θα έχουν αίσιο τέλος. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Τον ευχαριστούμε που έρχεται στο γήπεδο αλλά θέλουμε μεγαλύτερη παρουσία σε περισσότερα παιχνίδια για να καταφέρουμε κάτι καλό για την Αγιά».

Με τη σειρά του, ο βοηθός του Νίκου Καραγιάννη, Σάκης Παναγάκης σχολιάζοντας το παιχνίδι, ανέφερε. «Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένο, δώσαμε δικαίωμα στον Ερμή να παίξει το παιχνίδι του. Συγκεντρωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, ήμασταν πιο σκληροί, ευστοχήσαμε και σε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, παίξαμε μέσα σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ερμή Αγιάς».