Γκίμας: «Έντεκα παιχνίδια είναι ένας αιώνας»

Στην Ξάνθη ταξιδεύει ο Φίλιππος Βέροιας όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (25/2, 16:00) την Ασπίδα. Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε για την αναμέτρηση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου,τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως δεν πρέπει παρουσιαστούν όπως στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, καθώς έτσι δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν κανέναν.

“Προερχόμενοι από πέντε συνεχόμενες ήττες δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Δεν είναι ώρα  να κάνουμε υποθέσεις η να διατυπώνουμε ευχές. Η βελτίωση μας μπορεί να έλθει μόνο μέσα απο την προπόνηση. Όσοι ζούμε την καθημερινότητα της ομάδας και μιλάω, για τη διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας, για τους αθλητές αλλά και για μας τους προπονητές γνωρίζουμε τις αντιξοότητες  της στιγμής. Με κλάματα και με αναφορές σε δράματα και στις αδικίες της μοίρας δεν κερδίζει κανεις.

Η ζωή κι ο αθλητισμός δεν είναι ελληνικές ταινίες. Δεν θα μας λυπηθεί κανείς ούτε θα μας αναγνωρίσει ελαφρυντικά. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ. Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Δυστυχώς η εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο με το Στρατώνι ήταν απογοητευτική. Παίζοντας στην άμυνα έτσι δεν θα κερδίσουμε κανέναν μέχρι το τέλος.

Πιστεύουμε, μπορούμε κι ελπίζουμε όμως να παίξουμε καλύτερα ώστε να ξεφύγουμε το συντομότερο απο τον καταραμένο αριθμό έξι. Έντεκα παιχνίδια είναι ένας αιώνας”.