Δυνατές κόντρες σε πολλά «μέτωπα»

basketballΈνα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής αναμένεται να γίνει στις Σέρρες ανάμεσα στον Ορφέα και τον Πολύγυρο με την ομάδα της Χαλκιδικής να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα λόγω στην νίκη της στον πρώτο γύρο αλλά και της συνολικά πολύ καλής της πορείας, αν και σε καμία περίπτωση το σωματείο των Σερρών δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος.

 

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση έχει αυτή την Κυριακή και η πρωτοπόρος Ευκαρπία αφού θα αγωνιστεί μέσα στην Δράμα και στην πάντα επικίνδυνη έδρα των Τιτάνων ενώ ο Ιωνικός έχει ως μοναδικό στόχο να συνεχίσει την νικηφόρα του πορεία, αυτή τη φορά επικρατώντας του ΠΚ Νεάπολης.

 

Ενδιαφέρον και αμφίρροπο ντέρμπι έχουμε όμως και στην Σταυρούπολη όπου ο ΚΑΟΣ υποδέχεται τον Μακεδονικό με σκοπό να παλέψουνε για την έκτη θέση την οποία δια την ώρα την έχουν οι γηπεδούχοι ενώ να πάρουν την δεύτερη νίκη τους μέσα στον δεύτερο γύρο θα προσπαθήσουν οι Ίκαροι Σερρών απέναντι στην ομάδα της Αγ. Βαρβάρας.

 

Τέλος, Ελευθερούπολη και Μαντουλίδης θα αναμετρηθούν με παρόμοιες…άγριες διαθέσεις για την νίκη αφού την χρειάζονται αμφότεροι προκειμένου να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ένα θέμα που αφορά ιδιαίτερα το σωματείο της Θεσσαλονίκης και θα παλέψει μέχρι τέλους για το διπλό μέσα στον αξιόμαχο αντίπαλο του.

 

To πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τιτάνες Δράμας – Ευκαρπία (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
ΚΑΟΔ – Μακεδονικός (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Ελευθερούπολη – Μαντουλίδης (Ελευθερούπολης, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – ΠΚ Νεάπολης (Ιωνίας, 18:00)
Ικαροι Σερρών – Αγ. Βαρβάρα (ΔΑΚ Σερρών, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Πολύγυρος (Ν.Σκοπού, 18:00)
Ρεπό: Ζέφυρος Ο2