Το infobasket.gr ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του στις «μικρές» κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ, άλλωστε αυτός είναι κι ο αυτοσκοπός της ύπαρξης του, η στήριξη και προβολή των χαμηλότερων πρωταθλημάτων. Αν κάτι «πονάει» το ελληνικό μπάσκετ αυτό είναι η απουσία παραγόντων με όραμα και συνέπεια. Αυτός είναι κι ο λόγος που πρέπει να επαινείς ανθρώπους που μπήκαν στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ με προθέσεις αγνές που πηγάζουν από την αγάπη για το άθλημα. Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Μπορεί το ευρύ κοινό να τον έμαθε ως ισχυρό άντρα του Ικάρου Καλλιθέας, που άφησε το «στίγμα» του στην Basket League από το 2010 μέχρι το 2013*, όμως ο πρόεδρος του Ικάρου δεν είναι από αυτούς που ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Ήρθε και μένει πιστός στο όραμα του είτε αυτό υλοποιείται στη χλιδάτη Α1, είτε στην… «ταπεινή» Γ’ εθνική. Όπως αποδείχτηκε από την παραμονή του στον χώρο, το κίνητρο δεν ήταν η μεγαλομανία, αλλό το κίνητρο ήταν το μεράκι, η αγάπη για το μπάσκετ και το πάθος για ανάδειξη νέων αθλητών που θα γίνουν το «αύριο» του ελληνικού αθλητισμού.

Αν το μπάσκετ μπορούσε να έχει παράγοντες σαν τον Αγγελόπουλο τότε θα γέμιζε με ελπίδα, καθώς αυτό που τον καθιστά παράδειγμα προς μίμηση δεν είναι μόνο ότι ποτέ δεν άφησε κανέναν απλήρωτο σε όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης του, αλλά το γεγονός ότι υπηρέτησε και υπηρετεί με συνέπεια, με πάθος και με προσωπικές «θυσίες» το όραμα του. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα στις επικείμενες εκλογές, ο χώρος θα του αναγνωρίσει αυτή την κατάθεση ψυχής.

* Η χρονιά 2013-14 δεν προσμετράται, καθώς η ομάδα μεταφέρθηκε στην Χαλκίδα κι εκεί η διοίκηση που ανέλαβε να τρέξει το τμήμα απέχει παρασάγγας από το μοντέλο που οραματίστηκε ο πραγματικός ηγέτης του συλλόγου.