duncanΗ ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια… Είτε το σενάριο είναι επιστημονικής φαντασίας, είτε πλυμμηρισμένο από δυνατά συναισθήματα είναι ένα και το αυτό. Ένα τέτοιο… σενάριο επιφύλαξε η μοίρα πριν μερικές μέρες και στον Κρις Πολ. Ο σούπερ σταρ των Κλίπερς μεγάλωνε με μια αφίσα του Τιμ Ντάνκαν κρεμασμένη στο τοίχο του δωματίου του. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η λατρεία του στον Ντάνκαν που σε ηλικία 13 ετών εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που του δόθηκε να φωτογραφηθεί δίπλα του ως… θαυμαστής και να απαθανατίσει τη στιγμή, όχι μόνο μέσα στο μυαλό του αλλά και μέσω του φωτογραφικού φακού.
dunkan_paul_1

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς πήραν στο έβδομο παιχνίδι την πρόκριση στην επόμενη φάση των φετινών τελικών του ΝΒΑ, επικρατώντας 111-109 των Σαν Αντόνιο Σπερς του μεγάλου Τιμ Ντάνκαν, με μια βόμβα του Πολ και ο μικρός ξέσπασε σε λυγμούς. Ο …ήρωας του , στα 39 του πλέον, έσπευσε να τον συγχαρεί και να του ψιθυρίσει δυο λόγια μέσα από την καρδιά του «Snap out of it. It’s your moment. Just keep going»(Σύνελθε. Είναι η στιγμή σου. Απλά συνέχισε) του είπε για να του δείξει εμπράκτως, ότι όσο και αν τον πόναγε ο αποκλεισμός και αν ενδεχομένως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι πριν πει αντίο οριστικά, έτσι είναι ο αθλητισμός.

IMG_20150506_132843

Αυτά μήπως και συνετιστούν κάποιοι εδώ στο… Ελλαδιστάν!!!! Να επισημάνουμε και ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο. Είναι η πρώτη φορά από το 1998 και μετά που απουσιάζουν από τα πλέι οφ των τελικών του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη οι Κόμπι Μπράιαντ, Ντουέιν Γουέιντ, Τιμ Ντάνκαν. Στην Ελλάδα πάμε μόνο με την πεπατημένη, και αν τύχει και μας την σπάσουν…ουαί και αλλοίμονο!IMG_20150506_132829