Ενίσχυση με Χρήστο Μουλά η ΑΕ Πεντέλης

Ως παίκτης της ΑΕ Πεντέλης πρέπει να λογίζεται ο Χρήστος Μουλάς, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του infobasket.gr συμφώνησε με τους διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο, ενισχύοντας την ομάδα κοντά στο “ζωγραφιστό”. Οι “κυανόλευκοι” του Κώστα Χαρτοματζίδη ολοκληρώνουν σιγά-σιγά το ρόστερ τους και μία απ’ τις τελευταίες… πινελιές είναι η απόκτηση του 25χρονου πάουερ φόργουορντ.

Η πλευρά της ομάδας εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς εκείνη του παίκτη, με τους ιθύνοντες την Πεντέλη μάλιστα να μην χρονοτριβούν καθόλου και στη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, τον Νίκο Μελά να αποσπούν με… συνοπτικές διαδικασίες την υπογραφή του άλλοτε άσου του ΟΦΗ, του Εθνικού και της Ζακύνθου.

Ο Χρήστος Μουλάς από τον Αργοναύτη Ραφήνας παίζει στις θέσεις 4 και 5. Ο 25 ετών παίκτης με ύψος 2.01, ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομών (παιδικό και εφηβικό) του Πανελληνίου, ενώ είχε και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννηση Πετραλώνων συμβάλλοντας τα μέγιστα ούτως ώστε η ομάδα του να ανέβει στην Α’ ΕΣΚΑ την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο και μια χρονιά νωρίτερα στον Εθνικό.

Του Ιωάννη Νοταρά