Επαναλαμβάνεται το Καστοριά-Καρδίτσα (vd)

Νέα… τροπή παίρνει το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ύστερα από την απόφαση για την επανάληψη του αγώνα της 10ής αγωνιστικής ανάμεσα στην Καστοριά και την Καρδίτσα.

Η Καστοριά είχε επικρατήσει στις 16/12/2017 της Καρδίτσας με 67-66, χάρη σε ένα γκολ-φάουλ του Νίκου Κακλαμάνου στα 2,7″ πριν από τη λήξη, με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το καλάθι, υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός είχε κουνήσει το διχτάκι, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Ο ΑΣΚ κατέθεσε ένσταση και τελικά δικαιώθηκε αφού αποφασίστηκε ότι το καλάθι κακώς μέτρησε και έτσι το παιχνίδι θα επαναληφθεί την Τετάρτη 9/5/2018.

Το παιχνίδι έχει βαρύνουσα σημασία καθότι η Καστοριά παλεύει για την είσοδό της στα play off και για να το επιτύχει πρέπει να επικρατήσει στο ματς του Σαββάτου (5/05) απέναντι στο Ψυχικό και μετά να πάρει τη νίκη και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα ενώ παράλληλα θέλει την ήττα του Εθνικού από το Ψυχικό. Από την άλλη, η Καρδίτσα  με δύο νίκες στα τελευταία της παιχνίδια αποφεύγει τα play out….

 

.
Διαβάστε ακόμη…