ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÉÙÍÉÊÏÕ ÍÉÊÁÉÁÓΤην πρώτη προπόνηση της σεζόν έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης στις 4μ.μ. στη Νίκαια. Ο Νίκος Οικονόμου καλωσόρισε με δίωρη προπόνηση τους παίκτες που θα συνθέσουν το ρόστερ του Ιωνικού Νίκαιας την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Στράτου Τσαμπή, του τελευταίου χρονικά μεταγραφικού αποκτήματος του συλλόγου. 

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αυτό οι παίκτες πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ο κόσμος του Ιωνικού έχει απαιτήσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί iwnikos nikaiasστο πρωτάθλημα. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά» τόνισε ο Νίκος Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης του Ιωνικού Νικαίας και πρόσθεσε για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού: «Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έκανε ο κ. Βαρουξάκης όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Ήρθαν παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα» κατέληξε ο τεχνικός των Νικαιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τσαμπή:

«Την φανέλα του Ιωνικού Νικαίας στο νέο πρωτάθλημα θα φοράει ο Στράτος Τσαμπής. Ο 29χρονος γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο (παλιότερα σε Κόροιβο και Περιστέρι) θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των Νικαιωτών. Ο Τσαμπής υπέγραψε το συμβόλαιο του και έδωσε κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά».