Επικίνδυνη αποστολή στο Αιγάλεω για την Καρδίτσα…

Ένα πολύ απαιτητικό και συνάμα επικίνδυνο ματς καλείται να δώσει το Σάββατο το απόγευμα η Καρδίτσα στο κλειστό «Στ.Βενέτης» στο Αιγάλεω κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Μία ομάδα που είναι από τις πλέον ισχυρές της κατηγορίας, κάτι που έχει σημάνει… συναγερμό στις τάξεις της Καρδίτσας.

Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στον Ιπποκράτη Κω, δίχως να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου ματς στο Αιγάλεω. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έλειψαν για τον Γιάννη Τζήμα, που είδε τους Γράβα και Παπαδόπουλο να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

EUROMEDICA και Α.Σ.Κ. προχωρούν μαζί…

Πορεύονται μαζί ο ΑΣ Καρδίτσας και το Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτής της συμπόρευσης την Παρασκευή το ανδρικό τμήμα της Καρδίτσας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πολυδιαγνωστικού Εργαστηρίου και δώρισε στο προσωπικό μια εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών.

“Το διαγνωστικό κέντρο της Καρδίτσας πόλης μας έχει αναλάβει την παρακολούθηση των αθλητών με εξειδικευμένες εξετάσεις. Άλλωστε, το εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής ποιότητας και στελεχωμένο με ικανό και έμπειρο ιατρικό προσωπικό και μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και ταχύτητα στις ανάγκες των ασθενών. Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κα Χριστίνα Τζιαφάλια, καθώς και το προσωπικό για την εξαιρετική φροντίδα και εξυπηρέτηση”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη…