proteas_grevenonΗ μέρα της πρεμιέρας πλησιάζει και στον Πρωτέα ανεβαίνουν οι ρυθμοί των προπονήσεων. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά για το σωματείο των Γρεβενών με πολλά φιλικά στο πρόγραμμα τους ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να βρούνε μεταξύ τους την χημεία που θα χρειαστούν για ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε κάθε δυσκολία ή αντίπαλο που θα βρούνε στην φετινή νέα πρόκληση που δεν είναι άλλη από το προσεχές πρωτάθλημα.

Η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει τον Πρωτέα ενισχυμένο με δύο νέους παίκτες σε σχέση με το περσινό ρόστερ, τους Νίκο Πετρίδη(20 ετών, 1.80) και Παναγιώτη Μαλλιούρα. Ο πρώτος αγωνιζόταν πέρυσι στον Αργοναύτη και λίγο πριν στα Αστέρια ενώ ο δεύτερος στον Ιπποκράτη Κω ενώ στον παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Βελβεντό όπως και την Σιάτιστα. Επίσης επέστρεψαν ο Σάκης Ρίγγος και ο Στέλιος Σιλάκος. Μια από τις βασικές απουσίες του ντέρμπι με τον Ηρακλή Κοζάνης γιατί άλλαξε σελίδα στην καριέρα του είναι αυτή του Νίκου Κλωνάρα.

Οι φιλοδοξίες για φέτος στον Πρωτέα είναι αρκετά υψηλές με στόχο αρχικά να επιτευχθεί η πολύ καλή πορεία της προηγούμενης χρονιάς αλλά όχι μόνο, αφού θέλουν πολύ και θα διεκδικήσουν δυναμικά το βήμα παραπάνω.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς θεωρούν στα Γρεβενά ότι θα είναι αρκετά δύσκολο κυρίως λόγω της πρεμιέρας αλλά και της σημαντικής ενίσχυσης του αντιπάλου αλλά πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στο ότι το νέο ανταγωνιστικό σύνολο που έχουν δημιουργήσει θα παλέψει γιαυτό που θέλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.