ΕΣΚΑΘ: Στα… χέρια του Αιολικού Βόλου ο τίτλος στο εφηβικό

Με… συνοπτικές διαδικασίες πανηγύρισε ο Αιολικός Βόλου την κατάκτηση του τίτλου στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, καθώς ο Ολυμπιακός Καρδίτσας δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στον τελικό. Ο Αιολικός νίκησε με άνεση με 70-51 τον Ολυμπιακό, που από το πρώτο 10λεπτο του ματς είχε χάσει την επαφή με το σκορ. Η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά είχε επιβάλλει πλήρως το παιχνίδι της, “έχτισε” διαφορά που άγγιξε ακόμη και το +30 (60-31 στο 30′) και ο τίτλος είχε αποκτήσει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η διοίκηση του Αιολικού μέσω ακοίνωσής της έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τίτλο. “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή μας Αντώνη Σαμαρά. Συγχαρητήρια και στους αθλητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας για την αγωνιστικότητά τους. Όταν στην κερκίδα οι φίλαθλοι σωπαίνουν, οι διαιτητές έχουν πετύχει στο έργο τους. Συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του υπεύθυνου του κυλικείου του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αμπελώνα κ .Τοκμαλή Βασιλείου. Παιδιά, η όμορφη Θεσσαλονίκη σας περιμένει. Καλή συνέχεια”.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 70-51
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-8, 42-23, 60-31, 70-51
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Αντ. Σαμαράς): Αντωνίου 4, Ζαρνακούπης 5 (1), Παρισάκης 2, Λογοδότης 16 (1), Σούλης 18 (4), Γεωργατζής 6, Μπεκίρης 1, Παππάς, Σκαρίμπας 2, Βαγιόπουλος 10, Σπανόπουλος 5 (1), Δαρτιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ευ. Τζέλλας): Καραγιάννης 12, Τουλιάς 2, Παπαμαργαρίτης, Πολυγένης, Ζαχαρός, Αμβροσίου 2, Μπέκε, Ζαγανάς 29 (5), Γιαννακόπουλος, Μπιρνάρας, Δεμερλιώτης 2, Παπαθωμάς 4.

.
Διαβάστε ακόμη…