ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Πρωταθλητές και στους παίδες ο Περιστεριώνας Τήνου!

Μία ακόμη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Περιστεριώνας Τήνου, καθώς μετά τους έφηβους, αλλά και τις κορασίδες, ήρθε η σειρά και του παιδικού τμήματος του συλλόγου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΣΚ Κυκλάδων! Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη, επικράτησαν στον τελικό του Final 4 που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης, με 83-58 του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και “έγραψαν” μια ακόμη μεγάλη στιγμή για το τηνιακό μπάσκετ.

Οι παίκτες της ομάδας της Τήνου έδειξαν από την αρχή του ματς τις προθέσεις τους και παρά την αντίδραση του ναξιώτικου συλλόγου (κυρίως από τα 6.75), έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Ο Αντώνης Βιδάλης είδε τους “μικρούς” του να… παρασύρονται από την εμφάνισή τους, στοιχείο που εκμεταλλεύτηκαν εκείνοι του Θοδωρή Μάμμου, με τα Φανάρια να επιστρέφουν για τα καλά στο παιχνίδι. Η… προσπέραση με 51-52 στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, αφύπνισε την ομάδα της Τήνου, που άλλαξε… ταχύτητα και “έχτισε” μία σημαντική διαφορά, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 83-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-11, 40-27, 51-49, 83-58
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Βιδάλης): Χατζίρης, Μπινιάκος (22), Παγανέλης (14), Κορνάρος, Σπεντζάρης, Χαρικιόπουλος (1), Τριαντάφυλλος (19), Τσουλχαι, Μαρκουίζος (12), Πετρόπουλος (15), Μπον, Τζες
ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (Μάμμος): Τριαντάφυλλος (3), Σιδέρης (2), Τελόπουλος, Κοντοπίδης, Βασιλάκης, Σειντινι (19), Ναυπλιώτης (3), Τσακωνιάτης, Μαργαρίτης (17), Χιλα, Σοφικίτης, Μαθιάσος (14)

.
Διαβάστε ακόμη…