“Ευχαριστώ” στον κόσμο από την Ένωση Ιλίου

enosi iliou bglΗ βοήθεια της εξέδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών της Ένωσης Ιλίου στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του μεγάλου ντέρμπι με τον Πανιώνιο. Η ώθηση που δόθηκε στους παίκτες, ώστε να πετύχουν την ανατροπή των δεδομένων (οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και -10) και να φτάσουν στην πολύ μεγάλη νίκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιθύνοντες τον σύλλογο του Ίλιον, που λίγες ώρες μετά το τέλος του συγκλονιστικού ματς έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους για τη στήριξη που έδωσε στην ομάδα, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά που είχε στην συνύπαρξη με τους οπαδούς του Πανιωνίου που βρέθηκαν στην εξέδρα!

“Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του ΙΛΙΟΥ που ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας μας στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με το ιστορικό σωματείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και εξελίχθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η σημερινή προσέλευση του κόσμου ήταν ένα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στη προσπάθεια της ομάδας μας να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύλλογο στο ελληνικό μπάσκετ. Προσδοκούμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η στήριξη του κοινού να είναι ακόμα μεγαλύτερη και να πανηγυρίσουμε περισσότερες επιτυχίες μαζί με τον κόσμο του ΙΛΙΟΥ.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση του ΙΛΙΟΥ, τους Αξιωματικούς και τους Αστυνομικούς για την άψογη τήρηση της τάξης και της ασφάλειας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί ομαλά παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και να απολαύσουμε όλοι μας ένα συναρπαστικό θέαμα”, αναφέρει η ανακοίνωση και μακάρι εικόνες σαν κι αυτή στο κλειστό του Ίλιον να βλέπουμε και σε άλλα γήπεδα…