Η απάντηση του Διαμαντάκου στο Πευκοχώρι

Την απάντησή του έδωσε στην ανακοίνωση του Πευκοχώρίου, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ο προπονητής του ΑγρινίουΙωάννης Διαμαντάκος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε η ομάδα της Χαλκιδικής για τις δηλώσεις του μετά το τέλος τους αναμεταξύ τους αγώνα. 

Αναλυτικά:

«Αν και δεν συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις θα κάνω εξαίρεση αυτή τη φορά σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας που είχε αντίπαλο ο Α.Ο.Α. την περασμένη Κυριακή.

Για όσους δεν γνωρίζουν το περιστατικό μετά το πέρας του αγώνα σχολίασα τα του αποτελέσματος και κατά κύριο λόγο σχολίασα τον τρόπο με τον όποιο οι διάτρητες διεύθυναν τον αγώνα, (κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει την δήλωση μου στον σύνδεσμο: http://aoagriniou.gr/?p=3906 )
Η αντίπαλη ομάδα απάντησε σε αυτή μου τη δήλωση αναγράφοντας στατιστικά στοιχειά του αγώνα αν και από όσο γνωρίζω επίσημος φορέας που να επιμελείται της στατιστικής των αγώνων της Β’ εθνικής δεν υπάρχει…..

Ας υποθέσουμε όμως πως η στατιστική που παρουσιάζεται είναι σωστή… Από που –και από ποτέ – προκύπτει πως σε έναν αγώνα όταν μια ομάδα δεν έχει καλές επιδόσεις στα τριποντά η στα δίποντα δεν πρέπει να τύχει ώσης αντιμετώπισης από τους διαιτητές…

Στη συνεχεία παρουσιάζεται μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του αγώνα και παράλληλα οδηγίες ως προς τι έπρεπε να πράξω εγώ ή ως προς τι δεν έπραξα….
Η ανακοίνωση της αντίπαλης ομάδας καταλήγει πως αν η διοίκηση του Α.Ο.Αγρινίου δεν με ανακαλέσει στην τάξη ( δεν γνωρίζω αν την αταξία την μετρούν με ορούς εντροπίας η με ποιον άλλο τρόπο την αντιλαμβάνονται) προκειμένου να διαφυλάξουν την υπόσταση τους θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενεργεία ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους στο χώρο του αθλητισμού.

Απολύτως σεβαστό!!! Επειδή γίνεται λόγος για υπόσταση και δεσμεύονται από όσο μπορώ να καταλάβω περιμένω να πράξουν τα δέοντα για την ακρίβεια αδημονώ!!! Να κινήσουν αφού το αναγραφούν τις απαραίτητες διαδικασίες είναι ότι καλύτερο ίσως –δεν γνωρίζω, εικάζω- να χρειαστεί να γίνει και άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να αποδεδειχθεί χρήσιμο μπορεί και όχι δεν ξέρω καν, αλλά σέβομαι απολυτά το γεγονός ότι κάποιος άλλος επικαλείται την έννοια της υπόστασης ή ακόμα περισσότερο της υπόληψης και σε αυτές τις δυο έννοιες δεν χωρούν στρογγυλοποιήσεις… είναι απόλυτες.


Δεν πρόκειται να ασχοληθώ δημοσίως πλέον με το θέμα η ανταλλαγή ανακοινώσεων με αφήνει παγερά αδιάφορο, ιδιαίτερα αν γίνεται για την δημιουργία εντυπώσεων επειδή όμως στην παραπάνω περίπτωση θέλω να πιστεύω πως δεν έγινε γι αυτό λόγο ( άπαξ και τίθεται θέμα υπόστασης) θα περιμένω αν μου ζητηθεί να συμμετάσχω στη διαδικασία με πράξεις και όχι με λόγια. 

Καλή συνεχεία σε όλους».