«Η δύναμη του ΑΣΚ είναι η Καρδίτσα»…

Η στήριξη των φίλων της Καρδίτσας είναι η «δύναμή» της, τονίζει ο ΑΣ Καρδίτσας, που καλεί τους φίλους του σωματείου να σταθούν δίπλα στον σύλλογο σε αυτή την περίοδο δοκιμασίας. Μία περίοδο, όπως επισημαίνει δύσκολη για όλους και μπροστά σε μία χρονιά απαιτητική.

«Μπροστά σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά βρίσκεται ο Α.Σ.Καρδίτσας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Δύσκολη χρονιά, γιατί ο Α.Σ.Κ. όπως και συνολικά ο αθλητισμός αλλά και η κοινωνία μας, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία, αλλά και απαιτητική χρονιά, μιας και η ομάδα της πόλης μας, πρέπει να κρατήσει ψηλά τη σημαία του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ, ως ο κορυφαίος εκπρόσωπος του νομού μας.
Μετά από τρεις σεζόν στην Α2 Εθνική, ο Α.Σ.Καρδίτσας έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές αλλά και συνάμα συνεπείς και σταθερές ομάδες της κατηγορίας, κάτι που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόπο και μεγάλες θυσίες, αλλά και με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας.

Αυτή η στήριξη από μέρους των φιλάθλων και των επιχειρήσεων της Καρδίτσας, είναι και το βασικό κίνητρο για να συνεχιστεί αυτή η συναρπαστική πορεία, αλλά και να αποκτήσει σταδιακά, ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Η διοίκηση του συλλόγου δηλώνει το «παρών» σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και αναλαμβάνει την ευθύνη να κρατήσει το σύλλογο αλλά και την ομάδα σε υψηλά επίπεδα, εκεί δηλαδή που αξίζει στην Καρδίτσα, στην κοινωνία, τον αθλητισμό και τη νεολαία της. Με την ίδια φιλοσοφία, αλλά και με ανανεωμένο πρόσωπο, η διοίκηση του Α.Σ.Κ. φιλοδοξεί να κρατήσει τον πήχυ ψηλά, να φέρει φιλάθλους και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Γι’ αυτό το λόγο, ο σχεδιασμός της ομάδας εξελλίσσεται με προγραμματισμό, σύνεση και με στόχο, ο νέος Α.Σ.Κ. να παρουσιαστεί αγωνιστικά πανέτοιμος και δυνατός για το νέο πρωτάθλημα. Με εμπιστοσύνη στο τοπικό αθλητικό δυναμικό, κάτι που αποδεικνύεται και από τη σύνθεση του τεχνικού τιμ από νέους Καρδιτσιώτες προπονητές, αλλά και με φιλοδοξία, στελεχώνοντας το ρόστερ με αθλητές που διαθέτουν κίνητρο, ταλέντο και προσωπικότητα.

Στο κρίσιμο ερώτημα «πως θα διεξαχθεί τα νέα πρωταθλήματα», κανείς, ακόμη και οι πλέον ειδικοί δε μπορούν να απαντήσουν σήμερα με σιγουριά. Αν δηλαδή θα υπάρχει και πόσος κόσμος στα γήπεδα, πως θα γίνονται οι αγώνες. Το πιο σημαντικό ερώτημα όμως είναι, «αν η Καρδίτσα μπορεί και πρέπει να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», αν μπορεί και πρέπει η περιοχή μας να εκπροσωπείται σε υψηλό αθλητικό επίπεδο. Σε αυτά τα ερωτήματα, η απάντηση μπορεί να είναι μόνο «ΝΑΙ».

Ο κάθε φίλαθλος ανάλογα με τις δυνάμεις του, η κάθε επιχείρηση στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα πρέπει ειδικά αυτή τη δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, να της δώσουν την αγάπη και τη στήριξη, με την οποία τόσα χρόνια την περιβάλλουν. Άλλωστε, στην Καρδίτσα και μόνο, ανήκει ο Α.Σ.Κ., όπως πολλές φορές έχει ειπωθεί και είναι πλέον γεγονός.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες για την επόμενη χρονιά. Είναικάρτες διαρκείας και στήριξης για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Είναι κάρτες ενίσχυσης της προσπάθειας και παράλληλα, θα εξασφαλίζουν στους φιλάθλους όλα τα προνόμια, όπως αυτά θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις εξελίξεις. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δηλώσουν παρόντες και να στηρίξουν την ομάδα, γιατί η συμβολή τους είναι καθοριστική, αλλά και απαραίτητη.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι,το νέο κλειστό γυμναστήριο είναι το πλέον σύγχρονο της χώρας, άρα και το πιο έτοιμο να υποδεχθεί αθλητές και φιλάθλους σε συνθήκες ασφάλειας και άνεσης. Είναι επίσης βέβαιο, πως ο Α.Σ.Κ. θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο και ήδη προγραμματίζονται δράσεις για να βρίσκονται όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, δίπλα στην ομάδα.

Σε μια περίοδο δοκιμασίας για όλους, η αφοσίωση και η στήριξη των φιλάθλων του Α.Σ.Κ., είναι τα ισχυρότερα όπλα απέναντι στην αμφιβολία και την αβεβαιότητα. Κρατάμε ψηλά τον αθλητισμό, κρατάμε ψηλά την κοινωνία μας !!!».