Κάλεσμα στον κόσμο για την πρεμιέρα από τον Οίακα Ναυπλίου

Η επιστροφή μετά από 22 χρόνια στη Β’ εθνική, οι “εικόνες” που έχει δείξει έως τώρα και γενικά το κλίμα που επικρατεί στον Οίακα Ναυπλίου αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που θέλει να εκμεταλλευτεί ο σύλλογος, ώστε να έχει τον… έκτο παίκτη δίπλα τους. Τον κόσμο του, τον οποίο και καλεί να βρεθεί στο πλάι των παικτών, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Οίακας τη νέα περίοδο. Αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Εσπέρου Καλλιθέας, στο κλειστό του Ναυπλίου με τον Οίακα να στέλνει το σχετικό κάλεσμα στους φίλους του.

“Η ομάδα των Ανδρών του συλλόγου μας επέστρεψε μετά από 22 χρόνια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και συμμετέχει φέτος και στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινώντας το Σάββατο 15-9-2018 και ώρα 18:00, τις υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας για την 1η φάση τον Π.Ο.Κ Έσπερο.

Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, να δώσουμε ώθηση στους αθλητές μας για την πρόκριση και να δούμε για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν την ομάδα μας, σε επίσημο αγώνα μπροστά στο Ναυπλιακό κοινό”, αναφέρει το σχετικό κάλεσμα του Οίακα.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p