“Κάτοικος” Αγρινίου ο “μπόμπερ” της Β’ εθνικής Μπάμπης Μουρατίδης!

Ο “μπόμπερ” του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής Μπάμπης Μουρατίδης μετακομίζει από το Πευκοχώρι στο Αγρίνιο! Οι ιθύνοντες τον αγρινιώτικο σύλλογο λίγα 24ωρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας (και αφού προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με το υπάρχων έμψυχο δυναμικό), ξεκίνησαν τις προσθήκες ενίσχυσης της ομάδας.

“Το νέο μέλος της οικογένειας του Α.Ο.Αγρινίου για τη σεζόν ’17-’18 θα είναι ο Μπάμπης Μουρατίδης. Ο Μπάμπης αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του Α.Σ Πευκοχωρίου και ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ της Β εθνικής κατηγορίας με 569 πόντους”, αναφέρει στο προφίλ του στο facebook ο πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου Περικλής Γερμανός, ανακοινώνοντας τη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Αυτή είναι η πρώτη από τις κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι αγρινιώτες, οι οποίοι πάντως τηρούν στάση αναμονής. Και αυτό διότι στην παρούσα φάση ο σχεδιασμός της ομάδας γίνεται στη βάση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Στο Αγρίνιο, βέβαια γνωρίζουν καλά ότι τα λογής-λογής οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σύλλογοι της Α2, καθώς και ενδεχόμενες (και φημολογούμενες) συγχωνεύσεις ομάδων, μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για συμμετοχή στην Α2! Κάτι στο οποίο δεν θα πουν όχι ακόμη και αν αυτό τους αναγκάσει να αλλάξουν τα πλάνα που έχουν ήδη καταστρώσει…