«Καλά Χριστούγεννα» από την Καρδίτσα

karditsa-euxesΗ πορεία του ΑΣ Καρδίτσας, χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από καλή καθώς ο θεσσαλικός σύλλογος μετρά 11 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Εν όψει των εορτών, η διοίκηση της ομάδας, αλλά και σύσσωμο το team εύχονται καλές γιορτές σε όλους, ενώ παράλληλα ευχαριστούν όσους στηρίζουν την ομάδα. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα και μακάρι το 2016 να φέρει υγεία, ελπίδα και ευτυχία σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Με την ευκαιρία των εορτών, ευχαριστούμε από καρδιάς την Καρδίτσα που στηρίζει την ομάδα της πόλης μας. Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλους τους φιλάθλους μας, που με την παρουσία και το χειροκρότημά τους στηρίζουν την ομάδα μας, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που στέκονται δίπλα στο σωματείο μας. Ελπίζουμε πως η αγωνιστική απόδοση του Α.Σ.Κ., που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ως μοναδική αήττητη ομάδα σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής, αλλά και η γενικότερη εικόνα του συλλόγου, δικαιώνουν την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας στον Α.Σ.Καρδίτσας. 

2 0 1 6
ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την ομάδα μας».