Καραμουσαλίδης: “Έχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο μας, πιο σκληροί στην συνέχεια…”

Στο… κυνήγι της πρώτης νίκης βρίσκονται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το ματς με τον Μ. Αλέξανδρο αποτελεί για τον σύλλογο αναμέτρηση κομβικής σημασίας. Δίχως όμως να αλλάζει το πλάνο που έχουν καταρτίσει από την έναρξη της σεζόν και κυρίως από τη στιγμή που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ολοκληρωτική ανανέωση του ρόστερ, όπως τονίζει κι ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Καραμουσαλίδης.

“Επιλέξαμε σαν ομάδα τον δύσκολο δρόμο της ολοκληρωτικής ανανέωσης του ρόστερ, με οχτώ παίκτες της 12άδας να είναι γεννημένοι το 2000-2001 και πολλές φορές να χρησιμοποιούνται στην πεντάδα τρεις νεαροί. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά για τα οποία ξαφνικά δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να ανδρωθούν. Αντίστοιχα, δεν είναι εύκολο να έχουν σταθερή απόδοση.
Όλοι μας στην ομάδα γνωρίζουμε το ποσό δουλεύουμε και το πόσο προσπαθούμε στις προπονήσεις. Η εμπιστοσύνη στο πλάνο μας, η καλύτερη διαχείριση των καταστάσεων αλλά και το να εμφανιστούμε ακόμη πιο σκληροί στο παιχνίδι μας, αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να πετύχουμε”.