Καρύδας: «Με σπρώξανε στην έξοδο»

sakis_karydas_koroivosΣτον Αρκαδικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Καρύδας, μετά την αποχώρηση του από τον Κόροιβο. Ο ηγέτης του Κόροιβου στην εκπληκτική περσινή πορεία της ομάδας στην Α2 (δεύτερος σκόρερ με 13,8 πόντους, πρώτος πασέρ με 5,3 ασίστ και πρώτος “κλέφτης” με 1,9 κλέψιμο μ.ό.) επιβεβαίωσε την αποχώρηση του μέσα από τα social media, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για κάποιους ανθρώπους του Κοροίβου οι οποίοι τον “έσπρωξαν στην έξοδο” αυτό το καλοκαίρι…

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και πιστεύω να έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι αυτά τα δυο χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Σας αρχηγός της ομάδας προσπάθησα για το καλύτερο και να κάνω περήφανους εσάς και ολόκληρο το Νομό. Όταν είχα έρθει στην ομάδα είχα πει ότι στόχος μου είναι σε δυο χρόνια να βρίσκεται στην Α1 και κάποιοι γελούσαν και με λέγανε τρελό.

Τώρα οι ίδιοι με σπρώξανε στην έξοδο από την ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου γιατί πραγματικά είναι μάγκες και παρά τα προβλήματα ματώσανε για την ομάδα. Τιμή που που ήμουν αρχηγός σας».