Κομποδιέτας: «Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά»

O A.Σ. Καρδίτσας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Α2 (30/11, 17.00) και οι Κώστας Κομποδιέτας και Παναγιώτης Ερμείδης μίλησαν για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση, με τον προπονητή των γηπεδούχων να… “στάζει μέλι” για τους Πατρινούς.

Του Δημήτρη Κουντούρη

«Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, χρόνια στην Α1, από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε δώσει έμφαση σε αυτό, κάθε παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι σημαντικό. Αυτό πιστεύω θα το καταλάβουν κι οι φίλαθλοι και θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το κλειστό. Δεν έρχονται συχνά τέτοιες ομάδες στην πόλη μας.

Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά, είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά αυτό είναι μες στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι όλοι καλά και ταπεινά παιδιά, προσπαθούν κάθε βδομάδα να βελτιώνονται σε ό,τι τους ζητάμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι», ανέφερε ο 37χρονος κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ερμείδης δήλωσε: «Αγωνίστηκα για μια χρονιά στον Απόλλωνα, έχω κάνει αρκετούς φίλους, αλλά αυτά δεν υπάρχουν μες στο γήπεδο. Όπως είπε κι ο κόουτς είναι μεγάλο ματς για εμάς, προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Αμύντα. Θεωρώ πως δουλέψαμε σωστά και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη».