Κοντογιάννης: «Να συνεχίσουμε έτσι…»

Να… τριτώσει το καλό θα επιδιώξει η Νίκη Αμαρουσίου, μετά τις δύο συνεχόμενες σπουδαίες νίκες, καθώς αύριο (Κυριακή 29/1, 17:00) θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Κοκκινιάς τον άκρως επικίνδυνο ΟΦΗ.

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Βασίλης Κοντογιάννης, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση, τόνισε: «Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε δύο πολύ μεγάλες νίκες επί του Έσπερου και του Άρη, οι οποίες μας έδωσαν βαθιά βαθμολογική “ανάσα” και κυρίως ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας. Αποδείξαμε στους εαυτούς μας και στον υπόλοιπο κόσμο ότι έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα. Αν μη τι άλλο, έπειτα από αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα μπορούμε να πορευτούμε με περισσότερη αισιοδοξία και λιγότερο άγχος. Αλλα θα πρέπει τα στοιχεία που βγάλαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπως π.χ. η συγκέντρωση και το πάθος, να τα διατηρήσουμε τόσο στο ματς με τον ΟΦΗ, όσο και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και ήδη έγινε μία πολύ καλή αρχή στις δύο τελευταίες μας αναμετρήσεις. Ευελπιστούμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε και αύριο νικητές, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη χαρά και στον κόσμο μας, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Αν τα καταφέρουμε θεωρώ ότι θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πάντως, δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αφού ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατός, συμπαγής και εξαιρετικά ανταγωνιστικός, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ ιστορικό σωματείο, γεγονός που πάντα παίζει το ρόλο του… ».