Κούτουλας: «Όσες περισσότερες νίκες μπορούμε»

kotoulas-nikosΟ Ιωνικός Νικαίας συνεχίζει ακάθεκτος αφού μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών μετά το απόλυτο στις νίκες. Ο Νίκος Κούτουλας, μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στο Ηράκλειο, μίλησε στο ionikosbc.gr για την έκβαση του αγώνα, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Το παιχνίδι με το Ηράκλειο έχει τελειώσει, με νικητή τον Ιωνικό. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Είχαν κάποιους πολύ καλούς παίχτες. Είχαν βέβαια κι κάποιες απώλειες τραυματισμών. Δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε επιθετικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν φοβηθήκαμε να σουτάρουμε κι ας χάσαμε αρκετά σουτ. Ήμασταν απειλητικοί κι επιθετικοί. Πιστεύω ότι αυτό μας βγήκε στο τέλος και γι αυτό πήραμε και τη νίκη. Δεν ήμασταν καθόλου παθητικοί».

Περίμενες ότι το παιχνίδι θα πήγαινε σε τόσο κλειστό σκορ πριν ανοίξει η διαφορά στο τελευταίο δίλεπτο;
«Το Ηράκλειο είναι μία ομάδα από τις καλύτερες στην κατηγορία. Έχει παίκτες που έχουν παίξει και παραπάνω. Έχει πολύ καλό υλικό και αυτό δίνει αξία στη νίκη μας».

Στο τέλος, πέτυχες ένα κρίσιμο buzzer beater. Πως ένιωσες;
«Ας πούμε ότι ήταν κατά τύχη, καθώς ήταν μακρινό και τελείωνε ο χρόνος. Μπήκε. Βάλαμε κι άλλα πολύ μεγάλα σουτ. Και ο Βιδάλης εκεί στο τέλος έβαλε ένα ωραίο lay up όπως κι ο Σάκης (Βεσκούκης) έβαλε ένα γκολ-φάουλ και μας «ξετράκαρε». Παίξαμε σαν ομάδα και μας βγήκε στο τέλος, άσχετα αν ήμουν εγώ ή κάποιος άλλος».

Ο Ιωνικός μετράει ήδη 4/4. Που το πάει;
«Πάμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Να δίνουμε χαρά στον κόσμο που έρχεται και μας ανεβάζει. Μας έλειψε λίγο στο πρώτο ημίχρονο είναι η αλήθεια αλλά μετά όταν ήρθε μας βοήθησε πάρα πολύ και είναι και άλλο να παίζεις χωρίς κόσμο και άλλο να παίζεις με τους «Ζουλού» απ’ έξω να φωνάζουν».

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στην Α1, κατέβηκε λόγω προβλημάτων στη Β’ Εθνική. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες το εν λόγω παιχνίδι. Ένα σχόλιο γι αυτό.
«Κι αυτό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με ιστορία, κόσμο, παίκτες σπουδαίους. Πάμε να κάνουμε το καλύτερο και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη».

Τέλος, για τη συμπαράσταση του κόσμου;
«Δεν έχω ξαναπαίξει με τόσο πολύ κόσμο. Από τότε που ήμουν στο Σπόρτιγκ είχα να παίξω με κόσμο. Κι εμείς εκεί έχουμε κόσμο που κάνει πανικό αλλά να παίξω και να πρωταγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο κόσμο είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για έναν αθλητή».