Μεταγραφικό μπαράζ από τον Πολύγυρο

Μεταγραφικό μπαράζ πραγματοποίησε ο Πολύγυρος που δείχνει έτσι τη διάθεση για την ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις θέσεις. Ο ΑΟΠ ανακοίνωσε την απόκτηση επτά παικτών, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες με τον σύλλογο να στοχεύει έτσι στην δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο ΑΟΠ με χαρα ανακοινώνει τις νέες προσθήκες για το ερχόμενο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Δίπλα στους Δημήτρη Πιπιλιάρη , Στέλιο Νουκάρη, Σαράντο Παυλέα , Γιάννη Νικολόπουλου και Γιώργου Μπαρδου που συνεχίζουν , έρχονται να συμπράξουν ο Σπύρος Λευκαδίτης(C ) 29 χρονών που πέρυσι αγωνιζόταν στο Στρατωνι στη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Στυλιανίδης(F) 28 χρονών που αγωνιζόταν στον Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νίκος Κουλαξής (G) 26 ετών από την Χαλκηδόνα, o Νίκος Αζίζης (F) 21 ετών από την Γέφυρα, ο Νίκος Νικολαιδης (PG) 22 ετών από Ζέφυρο, ο Σταύρος Χαριστός (C ) 21 ετών από Ιωνικό Ιωνίας που επιστρέφει στον ΑΟΠ και ο Νίκος Ρίζος (G) από τα Βασιλικά, 23 ετών.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές παλιούς και νέους, να έχουν μια υγιή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας μας με τον προπονητή Τσολάκη Βασίλη”.

.
Διαβάστε ακόμη…